GUFF & TAFF Aukcija @SFeraKon 2015

aukcija, auctionFanovske aukcije u Hrvatskoj više nisu novost pa ce ovo biti kratko i slatko:

Donesite stvari kojima želite pronaci topao fanovski dom – primamo knjige, filmove, kostime, potpisane price, cudnu japansku hranu i sve ostale neobicne stvarcice koje vam padnu napamet. Ako nista drugo da vidimo kako ce se Mirko snaci! 🙂

Popunite fomular da znamo što je cije, i kome to treba eventualno vratiti. (Ne pojavite li se na kraju aukcije po stvari mi ih proslijedjujemo aukcijama dalje!) Popunjenog ga, zajedno s stvarima, donesite u subotu, 16. 5. 2015. 15 minuta prije aukcije u hol gdje održati GUFF aukcija. Prema trenutnoj satnici aukcija je u 16:00.

Ponesite sitno jer mi ga nikad nemamo! Sve što kupite placate odmah, dok traje aukcija.

You waved, I saw you!
You waved, I saw you!

Da bi stvar bila zabavana, opet ce je voditi Mirko Karas, predsjednik SFere koji ce nam pokazati što je sve naucio kad bio auctioneer na Shamrockonu, irskom Euroconu u Dublinu i koje je sve nove trikove smislio u me?uvremenu kako bi vas odvojio od para.

Jedina je promjena to što ovaj puta novac dijelimo s drugim europskim fondom, onim najstarijim. Ime mu je TAFF – The Transatlantic Fan Fund, a financira razmjenu izmedju Europe i SAD-a.

Naime, ove je godine utrku za odlazak iz Europe na Sasquan, 73. Worldcon koji ce se održati u kolovozu u gradu Spokaneu, u državi Washington, osvojila Austrijanka Nina Horvath koja je u europski fandom zakoracila upravo u Zagrebu, posjetivši Kontakt. Na aukciji ce biti ponudjeno nekoliko stvari koje je donirala Nina.

Vidimo se u subotu!

Comments

comments

About Mihaela Marija Perkovic

Mihaela Marija Perkovic was GUFF laureate 2013 and is now the European GUFF Adminstrator. She is also a writer. And Mum. PR wizard. Journalist. Translator. Clutz. Copywriter. SF fan. Writing workshops aficionado. SFera member. Conrunner. Lousy photographer.
This entry was posted in Conventions, Croatia, FanFundery, GUFF, SF fandom, SFeraKon and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply