GUFF & TAFF Aukcija @SFeraKon 2015

aukcija, auctionFanovske aukcije u Hrvatskoj više nisu novost pa ce ovo biti kratko i slatko:

Donesite stvari kojima želite pronaci topao fanovski dom – primamo knjige, filmove, kostime, potpisane price, cudnu japansku hranu i sve ostale neobicne stvarcice koje vam padnu napamet. Ako nista drugo da vidimo kako ce se Mirko snaci! 🙂

Popunite fomular da znamo što je cije, i kome to treba eventualno vratiti. (Ne pojavite li se na kraju aukcije po stvari mi ih proslijedjujemo aukcijama dalje!) Popunjenog ga, zajedno s stvarima, donesite u subotu, 16. 5. 2015. 15 minuta prije aukcije u hol gdje održati GUFF aukcija. Prema trenutnoj satnici aukcija je u 16:00.

Ponesite sitno jer mi ga nikad nemamo! Sve što kupite placate odmah, dok traje aukcija.

You waved, I saw you!
You waved, I saw you!

Da bi stvar bila zabavana, opet ce je voditi Mirko Karas, predsjednik SFere koji ce nam pokazati što je sve naucio kad bio auctioneer na Shamrockonu, irskom Euroconu u Dublinu i koje je sve nove trikove smislio u me?uvremenu kako bi vas odvojio od para.

Jedina je promjena to što ovaj puta novac dijelimo s drugim europskim fondom, onim najstarijim. Ime mu je TAFF – The Transatlantic Fan Fund, a financira razmjenu izmedju Europe i SAD-a.

Naime, ove je godine utrku za odlazak iz Europe na Sasquan, 73. Worldcon koji ce se održati u kolovozu u gradu Spokaneu, u državi Washington, osvojila Austrijanka Nina Horvath koja je u europski fandom zakoracila upravo u Zagrebu, posjetivši Kontakt. Na aukciji ce biti ponudjeno nekoliko stvari koje je donirala Nina.

Vidimo se u subotu!

Comments

comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.