GUFF Aukcija @ Istrakon 2015

k8484345Fanovska aukcija tradicija je koju SF fandom prakticira dugi niz godina, a sad je vec više i nije nepoznata ni hrvatskim geekovima! Iznimno zabavan nacin prikupljanja sredstava za fanovski fond koji omogucuje razmjenu ljubitelja SF-a izmedju Europe i Australije donosi priliku da za malene novce nabavite žanrovske knjige, filmove, kostime, potpisane price, kao i stvari koje su izradili poznati autori. Ukratko, sve ono što nam za aukciju donesete!

Mirko Karas, GUFF Liburnicon 2013 Photo by Cheryl Morgan

Aukciju, da bi bila zabavna, ce voditi Mirko Karas, koji nakon dvije godine vodjenja GUFF aukcija postao aukcijska legenda i izvan granica Hrvatske, nakon što je prošlog ljeta uspješno vodio i fanovsku aukciju na Shamrockonu, irskom Euroconu u Dublinu. Što je tocno tamo naucio mogli ste vidjeti na prologodišnjem Rikonu, a ako ste to slucajno propustili, nemojte da vam se zalomi opet!

Aukcija je odlican nacin da se riješite eseficnih stvari. Nije tajna da su eseficari hoarderi u duši, osobito knjiga i igara, od kojih se teško rastaju. Najlakši nacin za rastati se od stvari koje volimo i ne želimo pustiti, a realno ih više ne upotrebljavamo je upravo aukcija. Kad se geekovi krenu nadmetati, znate da ce vaši ljubimci u dom u kojem ce biti voljeni!

Svi koji žele sudjelovati mogu downloadati formular te ga popunjenog, zajedno sa stvarima, donijeti u subotu, 28. 3. 2015. u pola sata prije aukcije u Hol, pored pozornice gdje ce se održati GUFF aukcija. Prema trenutnoj satnici aukcija je u 15:00.

Odlucite li sudjelovati u aukciji kao kupac, kupljene stvari placate odmah nakon kupnje pojedine stvari, stoga vas molimo da pripremite sitni novac!

Comments

comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.