Magicna Noc knjige: Neil Gaiman i Kate Elliot u Branimir centru!

U sklopu Noci knjige, 23. travnja 2015 u organizaciji portala Inverzija.net održat ce se prvi SF&F Korner u prostoru Branimir centra u Zagrebu, u trajanju od 14 do 23 sata.

Zvijezde programa bit ce dvoje slavnih pisaca, neuhvatljiv i fenomenalni Neil Gaiman, autor kultnog strip-serijala Sandman koji je nedavno objavljen u hrvatskom prijevodu i to u lukzusnom izdanju famozne Fibre, te americka fantasy spisateljica s Havaja, Kate Elliot koja je ujedno i ovogodišnja gošca SFeraKona, najvece SF konvencije u ovom dijelu Europe na kojem je domaca publike vec imala prilike iskusiti intervjue uživo putem videolinka kada je na SFeraKonu na taj nacin gostovao u nas omiljeni fantasticar, Tad Williams.

Naravno, to nije sve. Kroz poslije podne i vecer na Noc knjige, svi ce posjetitelji, putnici namjernici iz drugih dimezija i galakticki autostoperi SF&F Kornera mo?i saznati kako objaviti pricu u casopisu Sirius B, tko je napisao prvi hrvatski steampunk roman, kakvog je okusa hrvatsko Zmajsko pivo, i što je potrebno da bi sudjelovali i pobijedi u pub kvizu o Igri prijestolja. Neki ce sretnici i osvojiti knjige, majice i šalice u zanimljivim nagradnim igrama.

Uz druženje i razgovore, održat ?e se i nekoliko promocija i najava knjiga, a ako niste iz Zagreba i ne znate se teleportitati, nema mjesta ocaju! Naime, cjelokupan program emitirat ce se u eteru Radija 808. Jer internet je zakon, a SF isto! 🙂

Comments

comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.