LIburnicon GUFF aukcija

k8484345Zanima vas kako pišu australski pisci? Kako izgleda bilten Worlcona? Kakvog je okusa australska cokolada? Kako do dobre knjige za par kuna? Pripremite sitan novac i do?ite u subotu, 30. kolovoza, u 22:30 na GUFF aukciju na Liburniconu (Lavanda 3).

Otkako je prije godinu dana GUFF aukcija doživjela hrvatsku premijeru upravo na Liburniconu, postala je izuzetno popularno doga?anje na svim hrvatskim SF konvencijama, a Mirko Karas, koji je inace (fantasticno!) vodi, bio je toliko uspješan u vo?enju aukcije na Shamrokonu prošli vikenda da su ga zadržali u Irskoj! Te stoga na žalost ne može biti s nama veceras! Zamijenit ce ga Mihaela Marija Perkovic i Gillian Polack. Koliko mogu.

I zato ce Liburnicon biti jedina hrvatska konvencija na kojoj ce trenutna GUFF delegatkinja, australska spisateljica, povjesnicarka, profesorica i fanica, Gillian Polack, koja je na Worldoconu bila jedan od prezentatora najprestižnije žanrovske nagrade, Huga, sudjelovati u GUFF aukciji.

Fanovske aukcije u Velikoj Britaniji, SAD-u, Australiji i Novom Zelandu uobicajen nacin prikupljanja sredstava za fanovske fondove i incijative, a GUFF je fond pomocu kojih australski fanovi putuju u Europi, a europski u Australiju. Mihaela Marija Perkovic tako je 2013. provela šest tjedana u Australiji, a Gillian Polack je vec druga Australka koja je u svoje GUFF putovanje uvrstila Hrvatsku! (Tko pogodi tko je bila prva i na kojem se konu pojavila – neka dodje tijekom Liburnicona reci Mihaeli i dobit ce nagradu! First come, first served!)

Na fanovskoj aukciji možete sudjelovati kao kupac, ali i kao prodavatelj! Primamo žanrovske knjige, filmove, kostime, potpisane price, slike, crteže i stripove, bookmarkove, stvari koje su izradili poznati ili manje poznati autori, hranu iz svemira, hranu za svemir i još koješta. Ukratko sve cega se želite ili morate riješiti, a želite da završi kod nekog tko ce te cudne SF stvari voljeti jednako kao i vi.

Svi koji žele sudjelovati kao prodavatelji mogu donijeti stvari u subotu, 10 minuta prije pocetka aukcije te predati Mihaeli i Gillian. Ako ih zele nazad ne prodaju li se, potrebno je popuniti formular koji ce biti tamo.

Odlucite li sudjelovati u aukciji kao kupac, kupljene stvari placate odmah nakon kupnje pojedine stvari, stoga vas molimo da pripremite sitni novac!

Dobro nam došli! 🙂

Comments

comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.